Asiakkaan muistilista ja miksi Chilli?


Monet ravintolat myyvät kaikenlaisia tuotteita döner kebabin nimellä. Useilla näistä ruoista ei ole mitään tekemistä oikeaoppisen döner kebabin kanssa. Tässä muistilista asioista, jotka on hyvää tietää, kun haluat syödä hyvän döner kebabin.

Döner kebabin tekotapa: Käsintehty vai koneella pressattu?
Paras döner kebab on tehty käsin.
Kaikki döner kebabit eivät ole samanlaisia. Markkinoilla on paljon koneellisesti pressattua döner kebabia. Tekotapa on samanlainen kuin makkaran. Koneellisesti tehty döner kebab on halvempaa, ja se maistuu suussa sitkeälta ja kumimaiselta.

*** Chillin döner kebabit tehdään aina käsin. Ne valmistetaan hygieenisessä ympäristössä tiukkojen laatustandardien mukaisesti.
Käsin tehty döner kebab on pehmeämpää ja lihan maku ja koostumus on miellyttävämpi. Seuraavan kerran kun syöt kebabin, pureskele ja päättele, onko se tehty käsin vai koneella.

Missä Chillin döner kebabit tehdään? Haluamme tarjoa asiakkaillemme parasta mahdollista döner kebabia parhaaseen mahdolliseen hintaan. Chillin tarjoamaan döner kebabiin voit aina luottaa. Varmistaaksemme hygieenisyyden ja voidaksemme tarjota laadukasta döner kebabia tilaamme Chillin döner kebabit suoraan Suomessa olevalta valmistajalta.

Döner kebabin paistotapa: Oikeaoppisesti döner kebab paistetaan döner kebab -grillissä pystyasennossa. Muulla tavalla kypsennetty liha ei ole döner kebabia.
Asiakkaan on hyvä nähdä omin silmin, kun döner kebab paistetaan.
Asiakkaan ei kannata hyväksyä mikrossa lämmitettyä döner kebabia. Makua ei voi verrata vasta veistettyyn döner kebab -lihaan.
*** Chillissä döner kebab paistetaan ja veistetään aina asiakkaan silmien edessä, avokeittiössä. Näin asiakkaamme näkee, mitä syö.

Döner kebabissa käytetty liha: Suomessa döner kebabissa käytetty liha on hyvin laajasti naudan jauhelihaa. Döner kebabissa voi käyttää muitakin lihoja kuten lammasta, kanaa tai kalkkunaa. Myös nauta-siipikarjasekoituksia voi käyttää.
Mitä nuorempaa naudan jauhelihaa käytetään, sitä paremmalta döner kebab maistuu.
***
Chillin döner kebab tehdään naudan jauhelihasta.

Paistettu / leikattu döner kebab : Vaikka döner kebab olisi alun perin valmistettu laadukkaasta lihasta hygieenisessä ympäristössä, lopputulos riippuu kuitenkin siitä, miten lihaa käsitellään, ennen kuin se viedään asiakkaan eteen.
Sekä terveyssyistä että parhaan maun takaamiseksi on tärkeää kypsentää, leikata ja säilyttää liha oikein. Döner kebab maistuu parhaalta vastaleikattuna. Asiakkaan ei pidä hyväksyä pitkään seisonutta, kuivaa tai vanhaa lihaa.
Leikatun döner kebab -lihan pitäisi olla ruskettunut kullanväriseksi, ei ruskeaksi palanutta tai raakaa. Döner kebab -suikaleet eivät saa olla paksuja, vaan niiden tulee olla hyvin ohuita. Leikatut lihat on säilytettävä asianmukaisesti kuumassa altaassa ennen tarjoilua.

Varmistaaksemme kaikkien lisukkeiden tuoreuden ja tervellisyyden valmistamme ne Chillissä alusta asti itse. Teemme kastikkeet päivittäin, omalla reseptillä ilman mitään lisääaineita. Tomaattikastikkeemme ja kanakastikkeemme ovat niin suosittuja, että monet asiakkaamme haluisivat ostaa myös pelkästään niitä.